Zakelijk

Ik ben oplossingsgericht en daarom goed inzetbaar voor alle denkbare zakelijke conflicten. Denk hierbij aan arbeidsconflicten voor werkgevers en werknemers. Samenwerkingsproblemen binnen het management of negatieve werksituaties tussen werknemers onderling. Ik ben ook inzetbaar bij ziekteverzuim. Ook bij het ontstaan van een verstoorde samenwerking tussen leidinggevende en/of werknemers binnen het team kunt u mijn hulp inschakelen.

Ik kom voor u in actie als het geschil dreigt, het geschil een feit is, of wanneer het tot een conflict is geëscaleerd. Maar altijd om problemen op te lossen. In het licht van het mediation traject is het concrete doel daarbij: duidelijkheid. Bijvoorbeeld elkaar weer te vinden in de beste aanpak in de samenwerking of afronding daarvan. Dit onder mijn begeleiding als betrokken, neutrale en verbindende mediator in een vertrouwelijke omgeving waar alles gezegd mag en kan worden. Ook werk ik op locatie en indien gewenst organiseer ik een meerdaags traject om zo tot een effectieve oplossing te komen.

Vanuit mijn jarenlange achtergrond binnen een breed georiënteerd familiebedrijf, diverse rollen op managementniveau en een groot inlevingsvermogen kan ik snel tot de kern van uw vraagstuk komen. Daardoor vindt u ook in mij een empathische en resultaatgerichte procesbegeleider. Het begeleiden van een bedrijfsverandering zoals bijvoorbeeld een reorganisatie verzorg ik met een persoonlijke, opbouwende en constructieve aanpak om zo eventuele problemen te voorkomen.