Privé conflicten

Wanneer u in een moeizame bewustzijnstoestand verkeert waarin een relatie uw emotionele energie opslokt sta ik u met volle overgave bij om dat om te zetten naar een positieve uitkomst. Mijn begeleiding is inzetbaar in de meest uiteenlopende privéconflicten van familiekwesties, echtscheidingen tot aan burenruzies.

Ik ben mij er zeer van bewust dat vervelende privéconflicten hun tol kunnen eisen en tot veel stress kunnen leiden. Niet alleen door de impact van de bijkomende emoties maar ook de zakelijke beslissingen die genomen moeten worden. Ik help u daar graag bij en ontlast u ook door praktische zaken uit handen te nemen.

Zo gevarieerd als ik de mediations inzet, zo is dat ook aangaande de partijen die ik bijsta als bemiddelaar. Van de jeugd- tot aan de ouderenzorg waaronder zorgbemiddeling. Samen met u haal ik alle onderliggende behoeften en belangen naar boven, met als stip aan de horizon een toekomstgerichte oplossing, zodat u weer met elkaar verder kunt of juist tevreden uit elkaar gaat.

Bij een echtscheiding wilt u op een goede manier uit elkaar en is een juridische weg vaak niet wenselijk. Niet alleen voor uzelf, maar natuurlijk ook voor de kinderen, als die in het spel zijn. Er is alleen wel een onpartijdige, neutrale en onafhankelijke partij nodig om tot een bevredigende oplossing te komen. Bij het mediation traject houdt u onder begeleiding van een onafhankelijke partij zelf de regie. Met als resultaat een snelle oplossing, tegen lage kosten. Een oplossing bovendien waarin beide partijen zich kunnen vinden. Niet alleen als het gaat om eigendommen, maar zeker ook om zaken als alimentatie en co-ouderschap.