Over MC

Mijn naam is Marie Claire Noorlander. U kunt bij mij terecht voor (dreigende) conflicten op de werkvloer, op hoger niveau binnen uw organisatie en in de privé-sfeer. Ook ben ik uw mediator en consultant voor jeugdbemiddeling en ouderenbegeleiding.

Ik ben opgegroeid in een breed georiënteerd familiebedrijf waar ik al jong kennis heb gemaakt met de complexiteit en gevoeligheid van werkrelaties en priverelaties. In de jaren die volgden heb ik in diverse rollen op managementniveau mijn sensitiviteit verder ontwikkeld voor onderlinge verhoudingen, emoties en belangen. Ik zie snel wat er speelt en ik werk samen met de betrokkenen naar een passende oplossing.

Deze vaardigheden heb ik in de afgelopen jaren steeds meer kunnen toepassen. Hiermee heb ik mogen ervaren dat ik in diverse situaties en op meerdere niveaus het verschil kan maken. Dit geeft mij energie, voldoening en drive om mijn talenten breed in te zetten.

De basis van mijn keuze voor mediation is mijn passie voor mensen en creatie van harmonie. Dit vanuit een groot maatschappelijk hart in combinatie met mijn achtergrond en ervaring in dienstverlening.

Met behulp van de Leergang Mediation MfN (HBO) heb ik de benodigde kennis en vaardigheden nog verder ontwikkeld.

Met een oprechte interesse in ieders verhaal werk ik met een positieve, neutrale en verbindende stijl samen met u aan een oplossing waar iedereen zich in kan vinden. We creëren een proces waarop eenieder met een goed gevoel terugkijkt, omdat we er alles aan gedaan hebben om de kwestie tot een goed einde te brengen.

Voor een optimaal resultaat van een mediation traject is een goed gevoel bij en vertrouwen in uw mediator van belang. Een intake (kosteloos) is altijd mogelijk voor nadere kennismaking en verkenning van uw vraag en mijn mogelijkheden om daarvoor een oplossing te bieden.

Ik kijk er naar uit u en uw verhaal te leren kennen.

Marie Claire Noorlander